Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2010 12:34 - Китайски лепкави пилешки крилца
Автор: anatoli1606 Категория: Рецепти   
Прочетен: 1320 Коментари: 0 Гласове:
1




image

  Продукти:
125 мл соев сос
125 г кафява захар
2 с л бял винен оцет
5-6 см парче джинджифил
5-6 скилидки чесън
16 броя пилешки крилца
    Приготвяне:
• Джинджифилът се обелва и се настъргва, а чесънът се пресова. 
• Всички продукти се смесват в голяма купа.
• Добавят се пилешките крилца.
• Купата се покрива и се оставя минимум за 1 час (най-добре от предната вечер).
• Фурната се загрява до 200 С.
• Пилешките крилца се изваждат от маринатата и се нареждат в огнеупорна тава.
• Пекат се 25-30 минути или до готовност.
• През това време останалата марината се прецежда и се довежда до кипване в малка тенджерка.
• Оставя се да ври няколко минути.
• Пилешките крилца се сервират с получения сос. 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anatoli1606
Категория: Бизнес
Прочетен: 3063273
Постинги: 731
Коментари: 1484
Гласове: 348
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930