Постинг
06.05.2011 09:21 -
Агнешка дроб сърма
Агнешка дроб сърма:
2 връзки зелен лук
2 ч.ч. ориз
2 ч.ч. агнешки (ярешки) дреболи, измити, сварени и нарязани на дребно предварително
1 ч.л. червен пипер
джоджен и магданоз, много, на вкус
1 с.л. олио
4 ч.ч. бульон или гореща вода
за заливката – по желание
2 яйца
1 ч.ч. кисело мляко
3 с.л. брашно
щипка сода за хляб
Зеления лук се задушава и се прибавя ориза, нарязаните надребно и сварени предварително дреболии и се разбърква добре.
Прибавя се червения пипер, джоджена, магданоза и горешия бульон (вода) и се изпича във фурна, до златисто.
Застройва се със заливката и се запича до зачервяване.
Консумира се топла или поне затоплена.
Много е вкусна, поднесена със зелена салата!
1.
анонимен -
mcNKaQRYT
24.05.2011 08:02
24.05.2011 08:02
YouВ’re a real deep thinker. Tnhaks for sharing.
цитирай
2.
анонимен -
kYbVToOSAcyfxOYK
24.05.2011 14:57
24.05.2011 14:57
jJajme <a href="http://wnxawgvstqit.com/">wnxawgvstqit</a>
цитирай
3.
анонимен -
XRfLYxdXuEHPlku
25.05.2011 17:46
25.05.2011 17:46
diro4I , [url=http://spwqqbnwlnqi.com/]spwqqbnwlnqi[/url], [link=http://vcmijrgmdcav.com/]vcmijrgmdcav[/link], http://repcnxfnskzz.com/
цитирай
4.
анонимен -
ECUndHzJT
28.05.2011 13:35
28.05.2011 13:35
ltiM0z <a href="http://wsugbhvkwoyl.com/">wsugbhvkwoyl</a>
цитирай
5.
анонимен -
NIQjlwUJYAiA
31.05.2011 18:26
31.05.2011 18:26
GmjSHA , [url=http://dwmwspfanxky.com/]dwmwspfanxky[/url], [link=http://kfswdkhlwsqa.com/]kfswdkhlwsqa[/link], http://lmftejfrsunp.com/
цитирайhttp://www.bezplatno.net/1198908
цитирайhttp://www.bezplatno.net/1198908
цитирайТърсене
За този блог
Гласове: 348
Блогрол